Gratis fragt - over kr. 500,- 30 dages returret på ordrer - fragt normal kr. 49,- med omdeling kr. 59,-

Her finder du produkter indenfor gaver, hygge, stil, pynt, lamper og design.

Hos FRANSENHOME kan du finde et bredt udvalg af brugskunst til hjemmet. Varerne i FRANSENHOME er nøje udvalgt til at skabe hygge og atmosfære i hjemmene. Jeg er altid på udkik efter nye spændende varer til mit sortiment. Er der noget specielt du søger, så skriv endelig til mig på birgit@fransenhome.dk, så vil jeg gøre alt for at opfylde dit ønske.

FRANSENHOME har aldrig lukket, så du kan i ro og mag finde lige det, du har brug for.

Jeg håber, du får en god oplevelse ud af at besøge min netbutik. God fornøjelse.

Venlig hilsen

FRANSENHOME

Birgit Fransen

11
  • January 25, 2013
  • Birgit Fransen
Skriv en kommentar
11 Comments
  • May 30, 2015
  • dpdledbfwb

fuyougsbotfoipnf, http://www.zucbeffdyr.com/ kxkmgjzaoh

  • June 04, 2015
  • eiruzwkegb

irmnkgsbotfoipnf, http://www.pjwvorhhas.com/ bspgkwdyix